Ympäristö

Enemmän mustetta – vähemmän jätettä

Jet Tec on pyrkinyt tekemään kaikkensa, jotta sen hiilijalanjälki olisi mahdollisimman pieni. Ympäristönsuojelulliset näkökulmat ovatkin aina tärkeä osa    Jet Tecin tuotantoprosessia. Jet Tecin toiminta on huomioitu useilla ympäristömerkeillä ja -sertifigaateilla, mm. Joutsenmerkillä.

Yksi tapa vähentää jätettä, on Jet Tecin kierrätysprosessi. Kierrätysmustekasetit kerätään yrityksen kierrätysohjelman kautta, tarkistetaan huolellisesti, puhdistetaan ja täytetään uudelleen. Sen sijaan, että käytetty kasetti joutuisi kaatopaikalle, se voidaankin käyttää uudestaan. Jo tämä vähentää selkeästi jätteiden kertymistä, mutta kaiken lisäksi Jet Tecin kierrätysprosessissa kasettiin laitetaan enemmän mustetta tai väriainetta, jolloin sillä voidaan tulostaa pidempään.

Ympäristöystävälliset pakkaukset

Jet Tec on pyrkinyt pienentämään jätteen kertymistä myös tuotepakkausten osalta. Viime vuosien aikana tuotepakkauksia on pienennetty puoleen ja pakkauksissa käytetään jopa 80% kierrätysmuovia. Paperiosat on tuotettu kestävän kehityksen metsistä.

Lue lisää kuinka Jet Tec huomioi ympäristön.